Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränder

Jag gav dig
en puss
på kinden
Du ryste till
Hur kunde jag
ana
dina läppar
mot min hals
Trots draget
från balkongdörren
som av någon
anledning alltid
stod på glänt
var jag varm
Det hettade
och brände
mellan höfterna





Fri vers av Tea Alex
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 10:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns olika slags värme.
"On heat"...
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex