Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Han fyller år snart.


Vad vill du ha?

Vad vill
du ha
en ask choklad
eller te
eller lyxigt kaffe
eller en thirt
du kan få mig
om du vill
Hela mig
eller choklad
du får välja




Fri vers av Tea Alex
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 13:45



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hoppas han är klok
och väljer rätt :-)
2009-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Lätt val!
2009-02-22

    FinnRaggarn
hela dig med strössel på.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex