Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte veta

Att inte veta
om du ljugit
det är höga berg
och djupa dalar
Och jag som
äntligen
vågade hoppas




Fri vers av Tea Alex
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-22 22:32



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ja fy, att inte veta
är det värsta
2009-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Sådant är bland det absolut värsta man kan vara med om.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex