Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovisshet

Jag blir så
matt
och trött
av ovissheten
Ring mig
snälla ring mig
bara
så att jag får veta
någon gång
Vad som helst
är bättre
än det här




Fri vers av Tea Alex
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-22 22:34



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fruktansvärt
2009-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Helt klart.
Ovissheten är ett gissel.
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex