Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det verkar som att han har ljugit för mig. Jag växlar mellan sorg och lycka.


Små små blommor

Jag vet
jag borde vara
arg
och ledsen
och tvär
men när jag tänker
på att du finns
så fylls
hela jag
av lycka
istället

Små små blommor
växer mellan
tårna
och på huvudet
bakom öronen
knoppas det
Kärleksblommor
små, små blad
i blått
och stjälkar
lena som
videung
snirklar sig
över mina kinder










Fri vers av Tea Alex
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 11:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ihhh, den var dejlig :-)
2009-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Den trädgården måste dofta ljuvligt.
Skulle gärna besöka den.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex