Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politik.

Det är så i politiken.

Att de tar en rik en.

En som gör en besviken.

En som inget gör.

Ingen som gör nåt när man dör.

En sån där sniken.

En som inte ser nåt på grund av alla liken.

Jag vill ha en fattig.

Ja, till och med en tattig.

En som inte politik förstår.

En utan klet i sitt hår.

Det vill jag ha.

Då skulle jag bli gla'.

Men vad ska man göra?

När ingen vill på mig höra.

Världen tillhör de rika.

Vi andra förväntas hålla käften och ta en fika.

Skrattar först som skrattar sist.

Vänta bara tills vi alla pengar mist.




Fri vers av Dark Angel
Läst 311 gånger
Publicerad 2009-02-23 13:13



Bookmark and Share


  TheDouche
Denna borde Reinfeldt få, det skulle sitta som ett spark i skrevet på den jäveln.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Dark Angel
Dark Angel