Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I perioder hörs vi ofta. Sen blir det tyst. Tålamod tålamod, snälla ge mig tålamod men ge mig det fort!


Tålamod

Vi kanske inte
ska höras
så ofta
vi kanske inte
behöver det
du och jag
du kanske
jobbar
och tar hand om
dina barn
och går på
dina möten
och jag kanske
inte alls
har tid
att sitta på msn
och prata med dig
Nej det har jag
inte
bäst jag loggar ut
så du ser
att jag är lika
upptagen
som du





Fri vers av Tea Alex
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 14:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Stackars lilla Lindy!
Sådana bekymmer.
Man kan ha strukturerat sina liv i enlighet med så helt olika riktlinjer.
2009-02-23

  Lia-Lej
Så härligt skrivet om denna sköna besatthet det innebär när någon råkat kliva rakt in i hjärtat!!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex