Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tålamod tålamod. Ge mig tålamod Herre - men gör det fort!


Tålamod 2

Jag har inte
tid att sitta här
och hoppas
att du ska skriva
till mig
eller logga in
på msn
Jag har ju saker
att göra
Tex ska jag jogga
och jag ska inte
tänka på dig
under tiden

Och jag ska
fika
med mina kompisar
och inte tänka
på att jag vill
baka bullar
åt dig
inte alls
Och jag ska
tvätta mitt hår
med schampo
som luktar extra gott
utan att känna
din näsa mot mitt bakhuvud
när jag sover











Fri vers av Tea Alex
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 14:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lever i den tron att du alltid luktar gott.

Kan ni inte komma överens om en tid som passar båda?
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex