Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vet, vad är förälskelse?


Det frissar och frasar, sopplar och nojjsar

Är jag förälskad?
Är det därför
jag känner mig
vimsig
och fnittrig
och det bubblar
av glädjefulla
såpbubblor i magen
Det frissar av
fras i armarna
och supplar
små sopplor i fötterna

Det finns inga ord
så jag
hittar på
några
användbara

Blev jag förälskad
i fredagskväll
Är det därför
det nojjsar
av leenden
i hela ansiktet?












Fri vers av Tea Alex
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-23 14:22



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Vilka braiga ord
du hittat på
2009-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Diagnosen ger vid handen att så är fallet.
Du har torskat, lilla vän!
2009-02-23

  Lia-Lej
Det är mycket möjligt att det är därför=D!!
En helt underbart lekfull dikt blev det av denna känslostorm!!
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex