Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan behöva tänka på nåt annat ibland.


Hon som älskar att jogga

Djupa andetag
närhet till mitt nu
Det finns bara luft
och vita vägar
Under mina fötter
samlas snön
i drivor
Jag kliver över
stenar och
studsar över pölar
För några
sekunder
glömmer jag
karln som inte ringer
och blir hon
som älskar att jogga
Känslan dröjer sig
kvar
i flera timmar








Fri vers av Tea Alex
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-23 15:41



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Härligt
Upp med en boxboll också
det är renande :-)
2009-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Fysiska aktiviteter mår vi gott av...
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex