Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu har han plötsligt slutat höra av sig. Igen. För förtioelfte gången.


Brev till en karl som inte ringer 3

Det finns dem
som säger
att jag borde
lämna dig
tankemässigt
eftersom du
bara finns där
för mig
när du vill
när du behagar
Du ringer
och jag faller
du charmar
och jag går
på det
Sen säger du
att du ska ringa
och jag blir lämnad
brevid en tyst telefon
Jag hittar på
ursäkt
efter ursäkt
men telefonen
förblir tyst
Det finns vissa
som säger
du inte
förtjänar
mig









Fri vers av Tea Alex
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-23 23:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag börjar nästan bli benägen att hålla med dem som säger så...
2009-02-24

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Så där har jag väntat
en gång för mycket....
Aldrig mer
2009-02-24

  Ex¤animo
Då har de helt rätt.
Om du så ska behöva käka lugnande för att trappa ner på den mannen så måste du bli kvitt det där dumma beroendet...

Släng ut den där telefonen eller stick hemifrån och hitta på något kul som du förtjänar.

Det finns fler män, jag lovar! ;-) Du klarar det.
2009-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex