Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som sagt, han skulle höra av sig, men sket i det och går plötsligt inte att få tag i. Igen. Jag vet inte vad jag ska tänka eller tycka.


Brev till en karl som inte ringer 4

Det är en
man
som uppvaktar
mig nu
Han ringer
faktiskt
ganska ofta
och skriver mail
och har sig
Det finns de
som tycker
att han är mer
att ha
än dig
att han verkar
uppskatta mig
mer
och är att lita på
till skillnad
från vissa andra

Jag vet inte
vad jag tror
men jag vet
vem jag får
smsen ifrån












Fri vers av Tea Alex
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-23 23:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Av frukten känner man trädet.
Det är ju de konkreta resultaten som talar det tydligaste språket.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex