Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den här tar jag bort imorgon när jag är nykter

vart tog moralen vägen , den vi skrev med blod utifrån förhoppningsfulla drömmar
vad hände med realiteten för de unga utan barndom
hur berövades vissa, jag, förnuftet ,förmågan att röra oss konkret med tankar och ord
när vi desperat behöver höras
fanns någonsin rättvisa , existerar den i ett medvetet, valt nu
är himlen en plats på jorden , helvetet något vi skapar
gud vårt sista hopp
eller flyter vi på en ödets våg
utan verkligt inflytande på när vi drunknar

är jag förvirrad och ointresserad
för att min värld aldrig varit bra nog
och mina föreställningar inte tillräckligt begränsade
jag vet inte

godnatt




Fri vers av blablablalala
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-24 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

blablablalala