Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rottingen...ingen bagatell



Ett bleknat foto
är allt han har kvar minnet
av en elak far
vältummat utan ögon
blicken glömmer han aldrig




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 14:10



Bookmark and Share


  Fokus
Talar för sig själv. Blicken sitter ändå.
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP