Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmer en frusen själ...bagatell



Blotta ögat kan
se att den som förmår le
får det tillbaka




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 14:15



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ett leende är värt så mycket och värmer långt där inne.;-))
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP