Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset har sin skugga...ingen bagatell



En glödhet passion
har brunnit ut fick abrupt slut
elden falnade
återstår bara aska
ingen fågel Fenix i

skyn bara en vit
duva som gömmer sig i
snön på en kall sten
en lång mörk vinter väntar
på solens värmande sken




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-24 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP