Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bråttom nu...ingen bagatell



Allt skenar iväg
vill dra hårt i nödbromsen
stanna upp en stund
begrunda tidens förlopp
länka samman själ och kropp

innan det är för sent




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-24 14:51



Bookmark and Share


  Miss Mod
tiden har fått en egen själ.....ingen bagatell
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP