Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljud för döva öron...ingen bagatell



Knaster och brus från
en skiva som nått slutet
snurrar vidare
utan romantik eller
musik som läker såren




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-24 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP