Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fryser...ingen bagatell



Jag fryser till is
inför din frostiga blick
ordknapp kärlek
slutar med ett avsked
vart tog all värmen vägen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-25 15:55



Bookmark and Share


  Miss Mod
jordvärme...ingen bagatell
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP