Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker framåt...bagatell



Doften av tjära
ett salt hav och en eka
rofylld sommarnatt
ringar på vattnet fiskar
som jagar föda

tankar om vintern
när våren känns långt borta
får mörkret att fly
en marinerad köttbit
på grillen och en kall öl

så lite som ger
så stort välbefinnande
i glada vänners
lag förgyller en mörk och
kulen februaridag




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-25 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP