Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återanvändning är bra!


Regelrätta limerickar i repris!


En pilsk indian från Nevada
var väldigt förtjust i att bada.
Han var naken och snygg
simma' ofta på rygg
till hans snopp flög iväg med en glada.
o
En muntergök från Hudiksvall
lät sitt vatten i skydd av en tall
när en ekorres fötter
grep tag om hans nötter.
Nu är han surmulen. Och gall.
o
En städerska i Örbyhus
så fullständigt fyllde sin blus
att den slutligen sprack.
Då sa städerskan: Tack
gode gud att det ej var min kjol!
o
En tonåring vid namn Filippa
satt naken och frös på en klippa
Med vikande glöd
hon klaga, sin nöd:
Finns ej nån som vill pippa en strippa?!
o
En rundnätt ung dam från Sandviken
sa: Jag känner mig allt smått besviken!
Alla älskarna halkar
blott på mina valkar
och drunknar se'n i Bottenviken!
o
En blottare från Tanumshede
i domstolen sa: De e vrede
som får mig att glänta
min gylf för var jänta
för ingen vill frivilligt se de.




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 20:04

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Carl-Erik, Du Maestro från Götet

och jag, ja det verkliga nötet

jag blir galen och kåt

på hur Du bär Dig åt

och känner mig helt bakom flötet
*
Omöjlige vän
Dina alster jag känner igen
för de är alltid bra
Hurra!
2009-02-26

  Gunnel André VIP
Tänkte säga att dina alster bara MÅSTE ges ut samlade i bokform, men nu ser jag att det redans sker. Skönt!
2009-02-26

    Bodil Sandberg
hahahahaha..underbart!!limerickar SKA reprisas..är dom bra så är dom bra och håller ånyo
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP