Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä när man inte hör av sig när man säger att man ska det och sen bara försvinner och blir onåbar är man inte pojkvänsmaterial direkt...


Gud så skönt!!!

Det är så skönt
att konstatera
Att du inte är rätt
för mig
att du har sidor
som attraherar
men att det inte
räcker till
Inte ända fram
Jag är så glad
att jag har fattat
nu
att jag inte
orkar
En dag
ska jag inte
vilja
heller









Fri vers av Tea Alex
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-25 22:44



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Visst är det skönt när man ¨
kommit till beslut.
2009-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Matteus 6:33
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex