Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man uppvaktas av någon som har ett hyfsat beteende kan man ju reagera med chock. Har jag märkt.


Oh my god - så ovant!

Han smsar
mig
utan att jag
har smsat
först
Och han ringer
gärna
varje dag
och bryr sig
Om han säger
att han ska
höra av sig
så gör han det
Ni är så olika
så olika
oh my god - så olika
ni två












Fri vers av Tea Alex
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-25 22:52



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Yessssss :-)
2009-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Du förtjänar en rekorderlig man.
2009-02-26

  Måna N. Berger
Inte så svårt att välja va? :)
2009-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex