Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porl

jag undrar
vad
bäckporlandet
gör
med min stenåldersjäl

men det är som en
shot
en drog
och det rusar mig

ekot
av mitt ursprung
det vi alldeles glömt bort

det jag så tydligt
känner idag
när snö smälter
och porlar små
vattendrag




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-26 15:58



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En porlande vacker dikt
2009-02-26

  Gunwale VIP
Underbar naturbild och naturkänsla!
2009-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP