Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris, publicerad efter läsning av ett par hundra bidrag på sidan...


Primalskrik

 

 

Välkomna till vår klagomur

och välj ur livets fatabur

som dukas upp som poesi.

Blott du vill ha, så bjuder vi!


Här kan du lyss till känslovrål

som tränger ur de nyckelhål

som blottar mången sargad själ

och bjuder tillvaron farväl.


Här ryms fler knivsnitt, mera knark

än någonsin i Folkets Park

Varm kärlek liksom iskallt hat

gör mången penna desperat.


Varenda sjukhuskorridor

kan fyllas av de öppna sår

som du kan observera här

som tecken på vårt folks misär.


Om sen din hjärna får en spasm

finns möjlighet att med sarkasm

utforma illvillig kritik

inför en skoningslös publik.


Re'n Strindberg upptäckte minsann

att det är synd om människan.

Tänk att det fanns så mycket vett

långt innan vi fick Internet!

 





Fri vers av © anakreon VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-26 23:50

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP