Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Humla

Till frukost hade jag en humla
som gäst
jag fann den nästan livlös
på golvet i mitt hus

den hade blivit fångad
inte hittat ut

men jag vid kaffe och bröd
hon vid honungsskeden
båda fann vi livets näring

rödorange tunga lapade ivrig
snart kom vingsurr tillbaka

efter bara några minuter
var hon flygberedd igen
och taxade ut på banan

jag öppnade fönstret
släppte ut min vän.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 06:50



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En ljuvlig berättelse.
2009-02-27

  Alfie M
Du delar med dig av fina betraktelser
som osar ömhet.
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP