Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Behöver sova tror jag.


Så trött

Jag är så
trött
behöver
vila
vara ledig
inte jobba
inte städa
inte plocka
diska, feja
Bara vara
inte plugga
skriva uppgift
skicka in

Ska nog orka
inte stressa
vila mkt
Energi





Fri vers av Tea Alex
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 09:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Förr eller senare kommer man till den punkten.
Faktum är emellertid att man får energi av fysisk aktivitet.
Du brukar ju jogga...
2009-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex