Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A hågkomst...ingen bagatell



Byter spår frågar
om jag får kyssa din hals
inte alls min vän
vill känna dina händer
mellan mina heta lår

oväntat svar från
kvinnan på andra sidan
där drömmarna bor
växlar spår vill känna ditt
hår mellan mina fingrar

doften av jasmin
sommarnattens leende
dina blå ögon
minns du hur vi älskade
omedvetna om döden

som låg där bredvid
skuggorna som dansade
ormen på berget
föga anande vi att
vintern skulle ta ditt liv




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP