Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen...bagatell



Våtmarker skogens
dofter berusande och
sensuella får
svampplockaren i extas
omfamnar myren somnar

i fuktig mossa
till näckens toner drömmer
sig bort till ett land
där älvor dansar i ring
vaknar och minns ingenting

tar korgen med svamp
beger sig hemåt efter
en underbar dag
omedveten om drömmen
känsla av nytt välbehag




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-27 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP