Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledsamt trött

Det är inte
så lätt
att vara munter
just nu
Jag känner
som sorg
i kroppen
när energin
är slut
Hålla upp huvudet
känns tungt
och svårt
Upp imorgon
och jobba
igen
halv 6
ringer klockan





Fri vers av Tea Alex
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 22:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag beklagar detta, Lindy.
Du har ju alltid varit ett sprudlande energiknippe.
Men även ett sådant har sina begränsningar.
Hoppas du får lugn och ro och vila snart så att du kan återhämta dig.
2009-02-28

  Måna N. Berger
Jag puffar en kudde bakom din nacke, lägger en filt över dina ben och ställer en kopp varmt te bredvid dig. Vila nu, du lilla trötta vän!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex