Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spridd för vinden, ännu är dagen grå...ingen bagatell



En handfull aska
av ringa vikt väger tungt
minnet av dig är
av största vikt ser hur lätt
du stiger mot himmelen




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 12:39



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Som ett slag med öppen hand. Lika smärtsamt sant.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP