Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skimrande var aldrig havet som du...ingen bagatell



Spegelblank yta
havet kav lugnt ser dina
slutna ögonlock
ett förflutet ögonblick
vaggad till evig vila




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 13:19



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Minns hur någon jag älskade i många år (för alltid borta nu:(, hur vi mötte kavlugnt hav i Torekovs hamn när kärleken o livet var som vackrast.

Behöver jag säg att din text är smärtsamt berörande ?
2009-02-28

  Maria Natasja
"ett förflutet ögonblick
vaggad till evig vila"

Underbart!!!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP