Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klagar inte trots spruckna toner...bagatell



Hartsar strängarna
fiolen gnäller högljutt
ovan vid stråken
som smeker den länge sen
som de tu blev till ett nu

spelmannens händer
knotiga av slitet i
skogen känsliga
fingrar får tonerna att
klinga på gisten fiol

banvaktstugan ser
tåg rusa förbi länge
sen någon klev av
bygden är öde bara
en spelman som dröjt sig kvar




Bunden vers (Haiku) av Fale Bure VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP