Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främlings resa

Förlorar dig ohjälpligt...
Var det en ängel med sotfria vingar du sökte?
Glad att mina vingspetsar ändå farit ömt med dig
och vi blir till en saga och oförlösta suckar
och du till brännande längtan i mitt blod

Sluter ögonen och blundar
tårar som bränner
sveda i hjärtats inre kammare

Jag ska resa bort ifrån allt
bort ifrån kärlekens vansinne
så vi glömmer oss
så vi glömmer oss
Jag gömmer oss
Det blir en saga
utan ens en tynande veke
Och jag blir tyst och stum
och en främling för mig själv

Så långt ska jag resa
bara för dig
och dina drömmars änglar
Sotfria vingars änglar

Så dumt!




Fri vers av Feminaz
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz