Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också själen vaknar

Fånga lätthets flykt
undan dimhöljda gångar
vårligt ljus faller över nymornade blads kanter
själen sjunger stundens sång
Himlaleendet svävar ovanför




Fri vers av Feminaz
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 18:19



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Vackert, får mej att längta till våren : )
2010-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz