Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila din trötthet

Du är trött
min älskade vän
Du är trött
Vila nu din själ i famnande timma
Vila ut din trötthet
Min vän
stryker dig om kinden

Du gick vilse
Det är allt
Du är vacker inuti ändå
Lika vacker ändå
Kanske vackrare
för sorgen i dina ögon är djupare

Bara en ömsint själ till livet våndas
Skuldens stenar fjättrar din andning

Vila din själ
Vila din trötthet
Vila din inre trädgård
Slut fred med dina stenar
och släpp dem sen




Fri vers av Feminaz
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-01 08:16



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint beskriven vila...känns gott.
2012-08-03

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart att läsa, får mej att tänka på Harriet Löwenhjelm, vackert och starkt.
2010-01-29

    ej medlem längre
Detta är ....vackert att känna-läsa!
2009-04-04

  Blodros
Vacker denna du..
gillar hur du fick med stenar, och trädgård i texten, det blir bilder som får innehållet att bli klarare
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz