Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Symbolik.


J

Om du rör
vid mig
ska jag lägga mig
vid dina fötter
som en avbruten
dans
ska jag komma
och be om mer

Om du ger mig
det
ska jag
istället
bada i dina
rosa rosblad
och känna längtan




Fri vers av Tea Alex
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 22:54



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du är så bra
2009-03-02

  Larz Gustafsson VIP
Vackert beskrivet, L.
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex