Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buddha, Mr John Lee & Janis Joplin Endless Love Boogie... ( we love You Johan shhhh.. )





Vaknar svettig ur mina svartaste ruggigaste drömmar.

Lakanena smetar kring kroppen, hjärtat bultar mot revbenen.

Livet måste vara ett straff... är första tanken jag tänker.

Jag måste ha en taskig karma.

Eller så är det för att jag är så god som dom vill krossa mej.

Eller bådeoch.

Eller ingetdera.

Katastrofal barndom, som kommer som en bakfylla.

Det knackar på sovrumsdörren...

Ställer mej upp vinglig, matt & slut... öppnar.

In kommer Mr John Lee Hooker tillsammans med

Buddha.... ett kraxigt skratt & Janis Joplin kramar mej.

Några akustiska ackompanjatörer & så är bluesen

igång.... Janis lägger sej bredvid mej... smeker mej

kysser mina ögonlock..... shhhh shhhhhhh....

Buddha bara ser på mej med sina 3 oerhörda ögon.

En stilla boogie fyller rummet, katterna spinner

bredvid mej... & gästkatten i John Lees knä.

Hey.... its allright... we love You Johan...


Jag tog definitivt inte livet av mej den dagen.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-02 00:53



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag knackar försiktgt på.. får jag tassa in i din dröm och vara med bland vännerna? I love Johan too.. :)
2009-03-02

  Cosmic Johanna
De som gått över till andra sidan, kan stötta de som är kvar, speciellt om de har något gemensamt.

som ett konstnärligt känsligt hjärta och mardrömslik barndom.

Denna dikt har stark närvaro och skapar bilder in i din drömbild,
som dikten kan liknas vid.
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP