Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träda

Det väntar
jag känner det
(mitt liv)
på något
det har börjat
jag vet
men det väntar
på att få
fortsätta
Vila
är också nyttigt
Träda
var ordet?






Fri vers av Tea Alex
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 23:05



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vila är bättre än träda. Jord som ligger i träda är obrukad. Vila!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex