Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FULL FART MOT FRAMTIDEN

nu droppar det från taket

ned på smutsig trottoar

om några veckor ligger

kanske hela staden bar

från smällkallt och till tö

så snabbt kan allt förändra sig

nu känner jag att något är

på väg att hända mig

nu töar det på insidan

från minus och till plus

vem bryr sig då om glåpord

elakt struntprat på en buss?

det rinner av mig lika snabbt som

takdropp i april

nu öppnar jag mitt hjärta

låter Jesus komma till

louise har köpt sig stövlar

traskar fram i citys slask

den fickan har sin framtidsdröm

som i en liten ask

hon handlar ägg på 9:an

sprider vår i sina spår

vi går åt varsitt håll i

detta underliga år

LARZ GUSTAFSSON   090303




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-03 17:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig ljus dikt.......
2009-03-04

    sajo
Denna text får mig att längta till våren som är framtiden just nu. Vårkänslor kan jag läsa i denna text.

Nu har vi kommit in i mars så då märks det förändringar hela tiden. Det hade töat något enormt idag på gatorna i stan så det
var slask och plask.

Applåder för denna text.
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP