Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster dog i en trafikolycka Oktober 2001.


355

I 355 dagar
har jag levt utan dig
i 355 dagar
har jag andats
ätit
sovit
och
jag är så duktig
jag är alltid DUKTIG
Jag räknar, skriver, tänker
städar, skrattar, sover
ler
Är det ingen
som förstår
att det är lönlöst nu?

Som en galen teater-
jag har
inte valt
min roll



10 Oktober 2002




Fri vers av Tea Alex
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 11:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man tvingas in i sorgearbetet, som måste ha sin gång, precis som livet vid sidan av - fast det känns som att det inte finns ett.
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex