Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster dog i en trafikolycka Oktober 2001.


Broarna brinner

Broarna brinner
kom -tag mig med dig
jag vet att jag vågar
du är allt jag har

Broarna brinner
håll min hand intill ditt hjärta
svetten rinner från ditt hår
jag räknar dina slag

Broarna brinner
pulser rusar
forsen brusar
släppp aldrig taget om mig
jag är ingen utan dig

Broarna binner
kom - du är så nära
jag vet att jag vågar


Jag har inget kvar




/12 Oktober 2002




Fri vers av Tea Alex
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-05 11:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så definitivt.
När en bro brunnit så är förbindelsen bruten.
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex