Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster dog när hon var 17, för att en person inte hade lust att stanna när det var rött. Jag skrev för att överleva sorgen.


Syster

Systerboken
systerböcker sytertårar
systertöcken
Systernätter systersaknad
systerlängtan
syster - bara -

Systerminne
systerlek
systersinne systermek
systervantar systerlåt
systerglädje systergråt

Systerångest systerdöd
systerdocka systerglöd
Systernö
och systerblöt
systerliv och systersöt

Systerskratt och systertystnad
systergrav vid systerlykta
Systergrav i systerhöst
systerhår i vinterblåst
Systerkram ger systertröst




Fri vers av Tea Alex
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-05 11:50



Bookmark and Share


  Jaseph
En stark dikt!
2009-03-05

  Måna N. Berger
Att skriva kan vara en räddning i det allra svåraste. Sorgen måste ju genom- och överlevas, även om det verkar omöjligt, just då.
Den här dikten är en underbart fin hyllning till din lillasyster och en resa genom hela ert liv tillsammans.
2009-03-05

  Larz Gustafsson VIP
"Syster, vi är varandra...", som Ulf Lundell sjöng.
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex