Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min syster dog Oktober 2001 i en trafikolycka, 17 år ung. Jag skrev för att hantera sorgen. Skrev för att inte förlora förståndet.


Förtvivlat försöker hålla fast vid

Emma -
är du en
ljuv dröm
jag förtvivlat
försöker
hålla fast vid?
En varm vind
i Oktober
Snöflingan man
längtar efter
i Maj
Tårar som
borde falla
på min kind?





12/10 -02




Fri vers av Tea Alex
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 23:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Såväl vackert som sorgligt.
Jag har aldrig haft syskon, så jag kan inte sätta mig in i din situation.
Men jag är ledsen att du och din familj drabbades på detta horribla sätt.
2009-03-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Sorgen är tung
efter kära som lämnat
Och får oss mer ödmjuka
inför livet
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex