Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

argpoesi

Vrång och vresig
vriden vagel
är jag

Ve er
Ve ni hycklare
världsstyckare
tyckare av stora ting
som inte förstår
att jag
inte tänker dö
för att ni ska få rätt.




Fri vers av Danic
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Danic
Danic