Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
soundtrack: glad new orleans~jazz!
ät en macdonalds-burgare
medans du läser... & njuuuut...



The Great Taste Of America... ( New Orleans )...



Den härliga delikata smaken av USA!

Världens rikaste land

som inte tar hand om sina fattiga

utan låter dom bo i fattigkvarter

som i New Orleans.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-06 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP