Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ät på Macdonalds hylla The Great USA!






Gå sen hem & må dåligt & spy.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-06 22:39



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Makk Dånnallds är som ett gastrofysiologisk homogenium, sprider sig likt ryska trojaner på spam - via hela världen. Tältdukar i Afghanistan med double cheese, till Sri Lanka med extra lökringar på baconburger.

Äsch. det var länge sen Dånnallds var förknippat med jänkarna.

( lägger en fis på en halv höft..)

- den satt gött..
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP