Författaren Lotta Lotass inväljs i Den Svenska Akademien
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Författaren Lotta Lotass inväljs i Den Svenska Akademien



Klös bland de aderton

 

Kristina kom med Lugn

och nu en annan tös

med namnet Lotta Lotass

skall ge de arton klös.

Månne kulturexperterna

vitsar om "torsdagsärterna"?

 

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 08:18

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
En av dina bästa, du!
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP