Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är förstås ett illa förberett försök att skriva ren och sann poesi, naturligt nog borde försöket kallats novell om blott texten orkat vara med litet längre när pennan ändå var ute på äventyr och snirklade sig väg över papperet


Soluret kastar sin skugga över menigheten





Telefonen, åtminstone ringsignalen
är ett sant
tortyrredskap, men att

klockan uppfanns av
herr Sebastian som
hade en smula tråkigt

och ville få
tiden att gå
litet fortare, det

är en osanning
få har någon
som helst vetskap

om. Vilket osökt
kan få en
att tänka. 'Oj'.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2009-03-07 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP