Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerdricka i mitt blodomlopp

Rusdricka
Sockerdricka i mitt blodomlopp
Rusdricka
Sockerdricka i mitt blodomlopp

Kan mitt endaste förnuft
förnufta mig? Gör något
innan bubblorna brusar också i hjärnans logiska delar!

Rusdricka
Sockerdricka i mitt blodomlopp
Rusdricka
Sockerdricka i mitt blodomlopp






Fri vers av Feminaz
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-09 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz